Groepen

Minions

De Minions zijn onze jongste leden. Zij mogen zich verwachten aan een knotsgek jaar vol fantasie. Zij komen naar de KLJ om te spelen zoals ze nog nooit gespeeld hebben. 

Leeftijd: 6-8jaar - 1ste en 2e leerjaar

Leiding: Liene, Silke & Aïcha 

Mininons - Kamp 2017

Ninja's 

De Ninja's zijn een nieuwe leeftijdsgroep. Zij zijn het overgangsjaar van de Minions naar de Maties. KLJ blijft voor hun de plaats vol plezier en toffe spelletjes!

Leeftijd: 8-10 jaar -  3e en 4e leerjaar

Leiding: Iebe, Zayenne & Stéphanie 

Ninja's - activiteiten 2017

Maties

De Maties naderen het einde van de lagere school. Competitiviteit speelt op deze leeftijd een steeds grotere rol. Op de KLJ spelen ze hun eerste wedstrijd honkbal, tjoekbal, etc., maar ze leren hier ook dat deelnemen belangrijker is dan winnen. 

Leeftijd: 10-12 jaar -  5e en 6e leerjaar

Leiding: Thibeau, Babou & Myrthe 

Maties - Kamp 2017

Vedetten

De vedetten komen in een nieuwe fase van hun leven, het middelbaar. Hoewel ze liever als 'de groten' aanzien worden, zijn ze nog steeds verzot op een zondaagse spelnamiddag.

Leeftijd: 12-14 jaar - 1e en 2e middelbaar 

Leiding: Indra, Alex & Martijn

Vedetten - Kamp 2016

Combats

Voor deze diverse groep heeft de leiding een hele hoop aan gevarieerde activiteiten in petto. Het is een enthousiaste bende, die letterlijk alles aan kan. Van een kookactiviteit tot ruige spelen, van een quiz tot een dorpsspel, elke zondag wordt vernieuwend ingevuld.

Leeftijd: 14-16 jaar - 3e en 4e middelbaar 

Leiding: Branko, Ruben & Martijn 

Combats - Kamp 2017

Royals

Voor onze oudste leden is zondagnamiddag soms niet ideaal meer om af te spreken. Daarom plannen zij zelf, samen met hun leiding, activiteiten op vrijdag- of zaterdagavond.  Ze krijgen meer inspraak, maar genieten er van nog steeds kind te zijn.

Leeftijd: 16-18 jaar - 5e en 6e middelbaar

Leiding: Branko, Ruben & Martijn 

Royals - Kamp 2017

Stam

De Stam is de perfecte uitvinding voor volgende quote: 'je bent nooit te oud voor een jeugdbeweging'. Met deze groep willen we jongeren in en rond Hoeleden samenbrengen. We sporen ze aan zelf initiatief te nemen en mee de verantwoordelijkheid op te nemen om samen plezier te maken. 

Leeftijd: +18 jaar 

Leiding

Leidingsweekend 2017