Kamp

Binnenlands Kamp

Kampdagen zijn ieder jaar de beste dagen van het jaar. Van 5 tot en met 10 juli verhuizen we met de Minions, Ninjas en Maties naar een nieuw KLJ-stekje ergens in België. We zeggen de ouders gedag, trekken onze oudste kleren aan en amuseren ons gedurende de hele week.  

 • Wanneer: 5 juli tot 10 juli

 • Waar: Rijkevorsel

 • Voor wie: Minions, Ninjas en 1ste jaars Maties (iedereen geboren tussen 2009 en 2013)
   

OPMERKING:
Voor dit kamp verandert er niet zoveel, enkel het vertrekuur wordt 14u in plaats van 9u.

Kampboekje 5-10 juli

Buitenlands Kamp              

Binnenlands Kamp

 • Wanneer: 1 juli tot 5 juli

 • Waar: Wuustwezel en Rijkevorsel

 • Voor wie: Vedetten, Combats, Royals en 2de jaars maties (iedereen geboren in 2008 en ouder)
   

OPMERKING:

Van 1 tot 4 juli bevinden we ons in Wuustwezel, vanaf 4 juli in de namiddag tot 5 juli bevinden we ons in Rijkevorsel. Wij zorgen dat de leden op een corona veilige manier in Rijkevorsel raken! 

Kampboekje 1-5 juli

Enkele heel belangrijke punten:

 1. Via deze linken vinden jullie de documenten: “Infobrief kamp voor ouders” en “Planning kamp voor ouders”. Wij vragen (verplichten) om deze documenten heel goed te lezen.
   

 2. De kampboekjes zijn via bovenstaande linken terug te vinden, probeer zo snel mogelijk in te schrijven.
   

 3. Het inschrijvingsformulier brengen  jullie binnen op Neerlintersesteenweg 12, 3471 Hoeleden of sturen jullie door naar dit (andreas.roofthooft@hotmail.com) mailadres (dit stond fout in de bijlage van mijn vorige mail).
   

 4. Omdat we vermoeden dat jullie nog heel veel vragen hebben organiseren we volgende week zaterdag (30 mei) een online Q&A. Jullie mogen vragen doorsturen naar dit mailadres tot vrijdag 29mei, meer info volgt later deze week. Lukt zaterdag voor jou moeilijk? We proberen de Q&A sessie te filmen zodat iedereen een antwoord op zijn of haar vragen krijgt.
   

 5. Iedereen die aanwezig is op kamp hoort binnen dezelfde “bubbel”. Een bubbel is een groep die bestaat uit maximaal 50 personen. Omdat we al onze leden de kans willen geven om op KLJ-kamp te gaan, kan het zijn dat de 1ste jaars Maties ook meegaan op KAMP 1 (van 1 juli tot 5 juli), en niet op KAMP 2 (van 5 juli tot 10 juli). Dit is enkel het geval indien we met meer dan 50 personen op KAMP 2 zijn en dan laten we jullie dit natuurlijk zo snel mogelijk weten.
   

 6. Voor de organisatie van beide kampen houden wij ons aan alle regels en maatregelen van de overheid en KLJ-nationaal, hiervoor mag u op uw beide oren slapen.

Leefweek

Voor wie één keer om de twee weken samenkomen te weinig is en voor zij die niet op het kamp kunnen wachten, is er leefweek. Alle Vedetten, Combats en Royals worden uitgenodigd om één schoolweek samen op het KLJ lokaal te wonen. Na een uitputtende schooldag kunnen de leden zich KLJ-gewijs uitleven, maar uiteraard moet ook het huiswerk gemaakt worden. Dit gebeurd onder streng toezicht van de aanwezige leiding. We maken samen het eten klaar, doen (samen) de afwas, kruipen samen ons veldbedje in en staan samen (lekker vroeg) op om terug naar school te vertrekken. De leefweek is elk jaar een knaller van formaat en versterkt de groepsband van de leden enorm!

Klik hier voor extra info. 

 

Leefweek 2019-2020 

Datum:  17-21 februari

Plaats: KLJ-lokaal

Inleefweekend

Ieder jaar organiseren wij een inleefweekend voor onze jongste drie groepen (Minions, Ninja's en Maties). Op dit weekend kunnen zij al eens proeven van de kampsfeer. 
 

 

Het inleefweekend zorgt elk jaar opnieuw voor weer een hechte groep tussen onze jongste leden en hoe meer zielen, hoe meer vreugd!!
 

Klik hier voor extra info.
 

Inleefweekend 2019-2020

Datum: 21-22 maart

Plaats: Wilsele

Homepage | Contacteer ons |       |      |       |      |www.klj.be

 • Facebook Social Icon
 • Instagram Social Icon
 • images
© 2020 KLJ Hoeleden | Supported by Mediaraven
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now