Nieuw op KLJ

Voor wie? 

Iedereen tussen 6 en 35 jaar is welkom bij KLJ Hoeleden. Op basis van je leeftijd word je ingedeeld in onze verschillende leeftijdsgroepen. Wij zijn een gemengde KLJ. Dit wil zeggen dat meisjes en jongens samen activiteit hebben.

Verschillende groepen:

  • Minions: vanaf het 1ste leerjaar t.e.m. het 2e leerjaar

  • Ninja's: vanaf het 3e leerjaar t.e.m. het 4e leerjaar

  • Maties: vanaf het 5e leerjaar t.e.m. het 6e leerjaar

  • Vedetten: vanaf het 1ste middelbaar t.e.m. het 2e middelbaar

  • Combats: vanaf het 3e middelbaar t.e.m. het 4e middelbaar

  • Royals: vanaf het 5de middelbaar t.e.m. 6e middelbaar

  • Stam: vanaf 18 jaar

Wanneer?

Om de twee weken is er op zondagnamiddag (14u-17u) een activiteit voor onze leden. Uitzonderlijk vinden er activiteiten plaats op zondagvoormiddag, maar hierover worden ouders steeds tijdig geïnformeerd. Voor onze oudste leden (de Stam en de Royals) is het mogelijk dat er activiteiten gepland worden op een vrijdag- of zaterdagavond.

In de zomervakantie, in de maand juli, is het dan weer zover. Dan komt het neusje van de zalm, de kers op de taart, de kroon op een fantastisch KLJ-jaar er weer aan : Het KLJ-kamp!

Hoe weet ik wanneer het activiteit is?

De data van de activiteit worden meegedeeld per mail en kan je ook steeds terugvinden op de kalender van de website. 

Lid worden? 

Ons werkjaar begint in september. Dan houden we onze beruchte 'Startactiviteit' waarop iedereen uitgenodigd is. Hier kunnen de kinderen zich uitleven op één van onze speciale activiteiten. Nieuwe leden kunnen op die manier kennismaken met de werking van onze KLJ. De ouders worden 's avonds uitgenodigd om de kinderen in te schrijven en kunnen dan ook aan de aanwezige leiding informatie vragen.

Ben je nog nooit naar de KLJ gekomen?  

Heb je de startdag gemist en wil je toch nog bij de KLJ komen? Dat is geen probleem. Kom eens een bezoekje brengen op zondagnamiddag en volg vrijblijvend één activiteit mee om te zien wat je ervan vindt. 

Is uw kind geïnteresseerd om lid te worden van KLJ Hoeleden?
Dan dienen er 2 dingen in orde gebracht te worden:

  1. Invullen van het inschrijvingsformulier en medische fiche. Klik op na het invullen op 'verzenden' en jouw inschrijving komt automatisch bij ons aan.                                                                                                                                                         

  2. Het betalen van het inschrijvingsgeld van 30 euro. Broers en zussen krijgen 5 euro korting. Het bedrag kan cash meegebracht worden naar de activiteit of overgeschreven worden op het rekeningnummer van KLJ Hoeleden ( BE81 7343 3603 8624 ) met vermelding van naam en voornaam kind.

Ook voor de Stam (+18) hebben we een inschrijvingsformulier gemaakt!

 

 

Inschrijven kan gedurende heel het jaar.

Door in te schrijven als KLJ-lid ga je akkoord met de privacyverklaring van KLJ & Groene Kring vzw

Na te lezen op https://www.klj.be/sluit-je-aan/privacyverklaring 

Gelieve binnen de 2 weken 30 (of 25) euro lidgeld te storten op BE81 7343 3603 8624 met de mededeling “INSCHRIJVING WERKJAAR 2019/2020 + NAAM KIND”

Tegemoetkoming

Misschien wist u dit nog niet maar ziekenfondsen betalen een deel inschrijvingsgeld en/of kampgeld terug. Hoeveel dit is, hangt af van ziekenfonds tot ziekenfonds. De CM bijvoorbeeld komt tot €100 per jaar tegemoet. Meer info hierover vind je via de onderstaande links. Op die pagina's kun je ook telkens het aanvraagformulier downloaden.